Kolikkopelien suunnittelijat voivat ammentaa inspiraatiota mistä tahansa, ja pelaajat rakastavat tutkia uusia virtuaalimaailmoja, joissa he voivat voittaa suuria summia.

Capecod Gamingin kehittämä videokolikkopeli Klondike Fever on jännittävä peli. Klondike-joki virtaa Kanadan Yukonin halki ja oli kultakuumeen näyttämönä 150 vuotta sitten. Sinun täytyy kaivaa nopeasti ja olla valppaana löytämässä pelin ainutlaatuisia ominaisuuksia, jos haluat viedä osuutesi kotiin. Tutustu Klondike Feverin täydelliseen arvosteluun löytääksesi ne kaikki.

Kova työ, suuret palkinnot

Kullankaivuut olivat suurten jännitysten aikaa kullankaivajille ja inspiraation lähde kolikkopelien suunnittelijoille.

Tällä kertaa pelaajat lähtevät Amerikan lännen sijasta virtuaalimatkalle Kanadaan. Klondike Fever sijoittuu kultakaivokseen, jossa rullat on sijoitettu tunnelin suulle, muiden kaivostyöläisten, työkalujen, kivien ja tynnyrien joukkoon.

Klondike Feverin ulkoasu on tyylikäs ja mukaansatempaava alareunaan huomaamattomasti integroitujen komentopainikkeiden ansiosta. Tämä on erinomainen alku mille tahansa kolikkopelille. Katsotaanpa nyt, mitä kehittäjät kuvittelivat pelattavaksi.

Aloita kaivaminen

Pienet kivet ruudun alareunassa ovat pelin ohjauspalkki. Voit säätää panostusasetuksiasi seuraamalla palkkia vasemmalta oikealle.

Klondike Feverissä on 25 voittolinjaa ja viisi rullaa. Peli näyttää, mihin symbolien on tarkoitus osua, jotta voit voittaa rahapalkintoja. Valitse panos (+) tai (-) -painikkeilla ja aktivoi voittolinjat ennen rullien pyörittämistä.

Rahapalkinnot perustuvat panostukseesi ja näkemiesi yhdistelmien perusteella. Mitä enemmän rahaa laitat pöytään, sitä suuremmat voittomahdollisuutesi ovat.

Voit myös käyttää panoksen maksimipainiketta, jos haluat tehdä kaikkesi ja ottaa ylimääräisen riskin tavoitellaksesi vain suurimpia palkintoja. Voit myös napsauttaa Bet Max -painiketta ottaaksesi lisäriskin ja mennä all-in tavoittelemaan kaikkein merkittävimpiä palkintoja. Klondike Feverissä on klassinen automaattinen pelitila, joka antaa rullien pyöriä muutaman sekunnin ajan, kun asetat panoksesi. Pelaajat voivat muuttaa näitä asetuksia haluamallaan tavalla koko pelin ajan.

Suurimmat voitot on haudattu syvälle

Klondike Feverin voittotaulukosta löydät luettelon kaikista kiekkosymboleista ja niiden käteisarvoista. Käteispalkintoja jaetaan 3, 4 tai 5 samanlaisen symbolin yhdistelmistä.

Näihin symboleihin kuuluvat tynnyri, lapio ja hakkuukirves. Näiden symbolien arvo on kymmen- ja 200-kertainen nykyiseen panokseen nähden, joten voit saada hyviä palkintoja pelin alkuvaiheessa. TNT-keppi ja sytytin ovat arvoltaan jopa 250-kertaisia panokseen nähden.

Pidä silmällä kultakimpaleita ja muita palkintoja. Jos olet onnekas, maksimivoitto on 1 000 kertaa panoksesi. Jos haluat Klondike Feverissä vielä korkeammalle, voit.

Bonusten kaskadi on luonnollinen.

Ensimmäisenä näet dynamiittikätkön. Tämä näkyvä symboli on pelin jokerikortti, ja se voi korvata kaikki kuvakkeet. Villiyhdistelmien arvo voi nousta jopa 5 000 panoksesi arvoon.

Kultakärryt ovat bonussymboleita. Viisi kultakärryä missä tahansa paikassa käynnistää minipelin, jossa sinun on valittava oikea kärry voittaaksesi suurimman rahapalkinnon.

Kultalaukku on toinen scatter. Kolme näistä käynnistää bonuspelin, jossa on laajenevia wildeja. Kultatankosymbolit lisätään rullille ilmaispelien aikana. Voit myös voittaa lisäpalkintoja ilmaiskierrosten aikana kultapalkkisymboleilla.

Onnekkaat pelaajat saavat ylimääräistä kultaa

Klondike Fever tarjoaa paljon bonusominaisuuksia. Nämä bonukset ovat scattereita, ja pelaajat voivat käynnistää ne milloin tahansa.

Tämä minipeli voi olla erittäin palkitseva, jos pelaat sen kokonaan ja yrität saada bonusilmaiskierroksia. Ylimääräiset kultaharkot voivat tehdä tästä minipelistä erittäin palkitsevan.

Cavernicoli-kolikkopeli

Siitä lähtien, kun ihmiset valjastivat tulen käyttöönsä, maapallolla on muuttunut paljon. Capecod Gamingin videokolikkopeli Cavernicoli vie sinut takaisin aikakauteen, jolloin dinosaurukset olivat jatkuvasti uhattuina. Kehittäjät ovat sisällyttäneet peliin erilaisia bonusominaisuuksia, jotka auttavat sinua selviytymään tässä vihamielisessä ympäristössä.

Cavernicolissa on kunnioitusta herättävä visuaalinen ilme ja myös jännittäviä peliominaisuuksia. Peli ei ole heikkohermoisille. Se oli haastava korkeasta RTP:stä ja keskisuuresta volatiliteetista huolimatta. Katso, mitä vaihtoehtoja sinulla on Cavernicolin täydellisessä arvostelussamme.

Alku

Cavernicoli eroaa samankaltaisista peleistä, koska siinä on täysin integroituja animoituja 3D-elementtejä. Peli tapahtuu vihamielisessä viidakossa, jonka rullat ponnahtavat esiin kasvillisuudesta. Puut, jättimäiset saniaiset ja vesiputoukset on yhdistetty täydellisesti luomaan kiehtova maailma heti alusta alkaen.

Mitä suunnitteluun tulee, emme löytäneet Cavernicolista mitään paheksuttavaa. Tätä peliä on pakko kokeilla, jos pidät dynaamisista peleistä ja elävästä universumista. Myöskään pelattavuus ei ole epäkiinnostava, kuten tulet näkemään tämän arvostelun loppuosasta.

Valmistaudu voittamaan suuria summia.

Cavernicolissa on rajoitettu panostusalue, joka perustuu 15 voittolinjaan viidellä rullalla. Ainoa vaihtoehto on valita panos 0,15 ja 15 välillä. Maksimipanokselle on myös pikavalinta, joka auttaa sinua saamaan kaiken peliin nopeammin. Automaattista pelitilaa voi käyttää nopeuttamaan toimintaa. Tarvitset kuitenkin tavallista enemmän kärsivällisyyttä voittaaksesi rahapalkintoja.

Voittotaulukosta löydät dinosauruksia ja muutamia luolamiehiä ja -naisia. Peruspelissä voit voittaa kerrallaan vain panoksesi 1000-kertaisena, mikä on hyvin reilu mutta epätavallisen korkea määrä nykyaikaisiin peleihin verrattuna. Cavernicoli saa uudenlaista twistiä monien bonusominaisuuksien ansiosta.

Pelaa minihaasteita ja saat ilmaiskierroksia

Cavernicoli tarjoaa kaksi wild-symbolia yhden sijaan. Nämä kaksi symbolia voivat korvata kaikki edellisen luettelon symbolit, mutta ne eivät voi vaikuttaa bonussymboleihin. Tämä koskee myös luolamiestä, joka pystyy antamaan kymmenen ilmaiskierrosta. Sinun tarvitsee vain löytää viisi niistä ruudulla hajallaan.

Cavernicolissa on myös riimuja scatter-symboleina. Löydät viisi riimua rullilta käynnistääksesi minipelin, jossa voit voittaa rahaa löytämällä munia. Voit voittaa lisärahaa, kun asetat pelin aikana vähintään kaksi T-rex-symbolia riviin. Saat käteispalkinnon välittömästi, ilman kysymyksiä.

Samanlainen tuote useammassa erässä

Play’n Go:n Jolly Roger tarjoaa samanlaisen pelikokemuksen. Peli antaa pelaajille saman mahdollisuuden voittaa käteispalkinto, vaikka siinä on vähemmän bonusominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan Cavernicolin grafiikka teki meihin suuremman vaikutuksen. Jolly Roger on kuitenkin edelleen varteenotettava peli.

R. Franco’s Caveman perustuu samoihin lähtökohtiin ja jakaa saman nimen kuin Cavernicoli. Cavemanilla on selkeä etu useampien voittolinjojen, alhaisemman volatiliteetin, ilmaiskierrosten ja laajenevien wildien ansiosta. Aloittelijoiden kannattaa kokeilla sitä ennen Cavernicolia.

Nautinto ja haaste: oikea tasapaino

Cavernicoli on hienosti suunniteltu ja erittäin pelattava. Pelissä on dynaaminen alku ja hienoja bonuksia. Vaikka Cavernicolia mainostetaankin keskivarianssisena kolikkopelinä, se on mielestämme haastavampi kuin muut kolikkopelit.

Meillä oli hauskaa Cavernicolin testaamisessa. Peli oli viihdyttävä koko ajan korkeasta vaikeustasostaan huolimatta. Voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa suuria voittoja käyttämällä scattereita ja wildeja. Varaudu käyttämään tavallista enemmän rahaa tätä varten.