Vaikuttaa hassulta, kun henkilö puhuu hedelmäpelin harjoittelusta ennen varsinaista pelaamista. Se johtuu siitä, että tässä lajissa ei ole mitään selvitettävää. Tarvitsee vain olla perillä tämän pelin periaatteista, varsinkin kun pitää pelata pokerilaitteita rahasta.

Yksilön on oltava hyvin tietoinen lajin periaatteista, ennen kuin sillä aletaan pelata. Pelatakseen lisätä todennäköisyyttä voittaa ottelu, yksi tarvitsee ymmärtää paljon asioita, jotka koskevat urheilua. Harjoittelu antaa sinulle mahdollisuuden luoda lähestymistapoja, jotta aina kun pelaat käteisellä, se ei mene hukkaan virheisiin ja kokeiluihin. Sinun on täytynyt huomata, että vasta-alkajat kasinopelien parissa menettävät paljon rahaa, koska he eivät vielä ymmärrä, mikä toimii ja mikä ei. He luovat tämän maksimipanoksen ymmärtämättä, miten se päättyy. Siksi on äärimmäisen parempi harjoitella ennen kuin aloittaa pelaamisen. On olemassa paljon muotoja hedelmäpeli pelejä siellä. Jokaisen uhkapeliosa on kuitenkin erilainen. Kun harjoittelet lajia, sinulla on selkeät ajatukset siitä, kuinka paljon pyöräytys todennäköisesti maksaa todellisessa lajissa ja minkä verran, jos panostat, kun panostat maksimiin.

Opit myös tekemään parempia valintoja. Kun ymmärrät urheilun kuin se on todellisuudessa, sinulla on mahdollisuus valita ylimääräisiä kierroksia tai kuljettaa tietyn voittotason; sinulla on kyky tuoda parempi valinta, koska saatat tietää valintasi edut ja haitat. Mutta jos aloita pelaaminen varsinaista peliä amatöörinä, sinulla ei ole kykyä tehdä älykästä valintaa. Päätös todennäköisesti perustuu logiikkaan.

Toinen syy, miksi sinun on harjoiteltava, olisi ottaa selvää eri peleistä. Tämä voi auttaa sinua löytämään lajin, josta nautit eniten ja joka sopii luonteellesi. Tämä voi säästää paljon käteistäsi, koska muuten tuhlaat paljon rahaa kokeillessasi erilaisia otteluita löytääksesi yhden, josta nautit eniten. Kunnes tunnistat yhden, jota haluat pelata; olet käyttänyt kaikki uhkapelibudjettisi loppuun.

Kun harjoittelet näitä otteluita, ymmärrät, että kaikki on paljon vähemmän samanlaista. Jokainen laji vaatii erilaisia lähestymistapoja ja lähestymistapoja. Pystyt tuntemaan ne kaikki, jos harjoittelet lajia. Voit hyödyntää näitä seikkailuja myös varsinaisessa urheilussa. Monilla sivustoilla voit harjoitella ennen pelaamisen aloittamista. Voit etsiä nopeasti kaikki nämä pelit verkosta. Varsinaista pelaamista varten sinun on ostettava peli, jota on mahdollista pelata PC:llä.

Se vaatii kurinalaisuutta, mutta sinut palkitaan useammalla pelisessiolla (siksi, että pelikassasi etenee pidemmälle ) ja, jos on onnea, suuremmilla tuotoilla. Keino tehdä se olisi analysoida nykyinen panostusasteesi. Havainnollistamaan panostusohjelman periaatetta käytän perustana 40p per siirto, joka kattaa 20 riviä, 2p per rivi.

Suorittaminen tapahtuu seuraavasti.

  • 5 yritystä 20p per liike (1p per linja )
  • 5 kierrosta 40p per kierros (2p per linja )
  • 5 kierrosta 60p per kierros (3p per linja )
  • toista sitten edellinen.

Lisää jännitystä on sinun on valmis Fruit Machine ominaisuuksia osua aina kun nautit 60p liikkua (nostamalla voittosi 50% sisällä tyypillinen 40p veto ). Jos ominaisuus pitäisi osua aina kun pelaat, niin se ei ole ongelma, koska käteistä voitti toimittaa suurempaa kassavirtaa, valmis ylimääräisiä käänteitä, ja 60p kierre ominaisuus osuma kauempana linjalla. Huomaa, että yleinen panos per kierros on keskimäärin 40p per kierre, kuten ennenkin.

Jos suoritat # 1 liikkua, monimutkaisempi panostus kuvio voitaisiin käyttää:

  • 5 kierrosta 40p per siirto (2p per linjaus )
  • 5 kierrosta 80p per siirto (4p per linjaus )
  • 5 kierrosta #1.20 per siirto (6p per linjaus )
  • 5 kierrosta #1.60 per kierros (8p per linjaus )
  • 5 kierrosta #2 per kierros (10p per linjaus )

Huomaa, että yleinen kustannus per siirto pysyy #1 per kierros. Mutta huomioi myös ylimääräinen jännitys, sillä 20 prosenttia kierroksista on #2:ssa per siirto, mutta ilman lisähintaa! Ja sanomattakin on selvää, että jos ominaisuus osuu pienemmällä panoksella (40p, 80p) myöhemmin, voitot lisäävät kassavirtaa, joka on valmis toiseen iskuun, mieluiten erinomaisemmalla panoksella. Toivottavasti selitetyt panostussuunnitelmat lisäävät iloa pelaamiseesi.